Tarief

 

Persoonlijk reisplan

Om het simpel en overzichtelijk te houden werk ik met één tarief dat per week berekend wordt.

Starttarief: €95 voor 1 week

+ €50 voor elke extra week die erbij komt

De extra’s zoals je eigen reisblog en begeleiding tijdens je reis zijn hierbij inbegrepen. De prijs is voor een reisgezelschap tot maximaal 4 volwassenen (kinderen gratis). Meer mensen? Geef dit aan in je aanvraag, dan laat ik weten of het nodig is dat er een extra bedrag in rekening wordt gebracht.

Dus wil je bijvoorbeeld 3 weken op reis, dan wordt het €95 starttarief + €50 + €50  = €195 euro.

 

Geen persoonlijk reisplan nodig maar wel graag backup tijdens je reis?

Hoef je geen persoonlijk reisprogramma maar wil je wel graag iemand achter de hand voor tijdens je reis die je kan helpen bij wijzigingen of toevoegingen in je reisplan? Dat kan ook. Altijd handig als je in gebieden zit waar het internet slecht is of als je zorgeloos op vakantie wilt. Ik kan je ondersteunen door het doen van uitzoekwerk zoals accomodaties, excursies en vervoer als je ter plekke geen internet hebt of je niet een vakantiedag wilt verliezen door uren achter een computer te zitten.

1 x  uitzoekwerk = €25
3 x  uitzoekwerk =  €50

* Voorbeeld: Je koopt 3x uitzoekwerk voor €50. Dit zijn dus 3 aanvragen. Voor elke aanvraag ga ik max. 2 uur voor je aan de slag om zo veel mogelijk uit te zoeken. Daarna krijg je alles wat ik weet en gevonden heb over het onderwerp van je aanvraag via email in een duidelijk overzicht. Gebruik de uren wanneer je wilt. Geen teruggave mogelijk.

Als je graag met zekerheid op reis wilt vertrekken dan kan je dit van te voren inkopen. Ook is het mogelijk dit in te kopen tijdens je reis zodra je er gebruik van wilt maken. Nadeel is wel dat je eerst het bestelproces door moet wat lastig kan zijn als je direct hulp nodig hebt.

Let op: ik ben geen (reis)verzekeraar of medewerker van een reisbureau waar je misschien je reis hebt geboekt. ik kan geen problemen oplossen, hulp bieden bij een geboekte reis bij een andere organisatie of zaken die een reisverzekering eisen zoals geld terug krijgen bij annuleringen of problemen bij zelfgemaakte afspraken/geboekte excursies etc.

.