Zo werkt het

 

Het ‘Hoe, wat, waar en waneer’ van TraveljunkiesXL

Wat kan je verwachten als je een aanvraag start.

Stap 1: Het begint met het indienen van een aanvraag via deze website.
Stap 2: Daarna stuur ik je een e-mail naar aanleiding van wat je hebt ingevuld in deze aanvraag en een offerte met hoeveel deze reis gaat kosten. Wil je het allemaal in gang zetten? Het bedrag kan overgemaakt worden naar mijn zakelijke rekeningnummer en zodra ik dit ontvangen heb krijg je een bevestigingsemail van mij.
Stap 3: In deze bevestigingsemail staat een link naar een uitgebreide reiswensvragenlijst. Hierin kan je alles vertellen waar je naar opzoek bent, wat je hoopt te zien en te doen tijdens je reis, je budget, etc. Je kan op dit formulier ook een afspraak in plannen als je graag op mijn kantoor langs wilt komen om de opties voor het reisprogramma gezamenlijk te bekijken. (+/- 1,5 uur)
Stap 4: Ik ga aan de slag! De komende dagen ga ik aan de slag met het zoeken naar accomodaties, excursies, vervoer, etc. en waar deze het beste geboekt kunnen worden. Dit verwerkt ik allemaal in jouw persoonlijk reisplan. Zodra deze af is krijg je van mij een e-mail met het resultaat. Als je op het formulier hebt aangegeven een afspraak in te willen plannen voor de presentatie van het reisplan dan maken we een afspraak om gezamenlijk het reisplan door te nemen en eventueel direct wijzingen toe te passen.
Stap 5: Wil je een wijziging aanbrengen in het programma? Dat kan uiteraard. Je hebt nu de mogelijkheid om dit aan mij door te geven. Dan ga ik aan de slag om het persoonlijk reisplan te perfectioneren. Ben je helamaal tevreden? Perfectt

Heb je aangegeven graag ook de boekingen uit handen te geven dan ga ik, na goedkeuring van het reisplan, daarmee aan de slag. Je kan zelf alle boekingen terugvinden in je eigen account die ik voor je aanmaak zodat je zelf wijgingen of annuleringen kan toepassen zonder mijn tussenkomst.

Tijdens je reis kan je mij altijd bereiken op het traveljunkiesXL telefoonnummer. Per week geef ik je 1x kans om mijn hulp in de roepen bij wijzigingen in je plan. Daarnaast kan je altijd 24/7 bij mij terecht als het om je veiligheid gaat – waarbij ik je probeer te helpen als je je in een situatie bevindt waar je je niet prettig voelt en bij ernstige gevallen je contactpersoon inlicht.

Wat krijg je uiteindelijk in handen

Het uiteindeljike resultaat van het bovenstaande proces is een persoonlijk reisadvies. In dit document staat alles precies beschreven. Welke activiteit, welk vervoer, welke accomodatie etc., adresgegevens, telefoonnummers, routebeschrijvingen en waar je deze (het beste) kan boeken.

Hoe ga ik te werk

Hierbij zijn twee opties mogelijk.

– Via internet: Wij hebben contact via e-mail. Indien nodig kan er een videogesprek ingepland worden. Door middel van je ingevulde reiswensenlijst stel ik een programma samen die ik je per e-mail toestuur. Voordeel is dat het allemaal snel gedaan kan zijn en je je reisprogramma in korte tijd in handen hebt.

– Bij mij op locatie: Ik werk vanuit huis en heb hier een kantoortje ingericht waar ik mensen kan ontvangen. Voordeel is dat we ter plekke alle opties kunnen bespreken en echt samen de reis in elkaar kunnen gaan zetten. Voor een afspraak op mijn kantoor zijn geen extra kosten aan verbonden dus je bent altijd welkom. Je kan één of beide contactmomenten, voorbereiding en presentatie reisplan, op afspraak bij mij langs komen. De koffie en thee met wat lekkers staat voor je klaar!

Ik werk voornamelijk ’s middags en ’s avonds. Daarnaast werk ik ook soms in het weekend.


Hoelang duurt het hele traject

Dit bestaat uit twee delen

– Het maken van een reisprogramma neemt ongeveer 1 tot 2 weken in beslag. Dit is vanaf de aanvraag tot de presentatie van het reisplan. Je krijgt je eerste voorstel binnen 1 week in je mail. Mocht je een aanpassing willen dan kan dit uiteraard (max. 2x), en moet je rekening houden van 1 week extra oplevertijd.
– Het boeken van een reisprogramma neemt maximaal 1 week in beslag. Je kan de reis zelf boeken maar mocht je willen dat ik de reis ook voor je boek dan is dat ook mogelijk. In het plan staat duidelijk waar alles geboekt kan worden dus het is een kwestie van het plan afwerken en de boekingen maken. Ik ben hierbij geen tussenpersoon maar alles wordt geboekt onder je eigen naam. Hiervoor maak ik een account aan bij de desbetreffende website waar de accomodaties geboekt worden. Ik ben hier een groot voorstel van omdat je deze boekingen dan ook zelf online tijdens je reis kan beheren en heb je dus ook zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld data te veranderen of boekingen te annuleren mocht je reis anders verlopen. Je houdt dus zelf de regie in handen.

Plan je reis ruim van te voren. Het geeft minder druk en je kan dan echt genieten van de voorpret. Ook kan je dan je reisprogramma nog aanpassen mocht je na verloop van tijd toch andere wensen hebben.